Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Albert.Pes

25. 4. 2011 11:36
Buď jak buď je to smutné.

Já jenom doufám, že jsi to myslel vážně. Protože jestli je to pokus o satiru, tak to bylo tak ubohý a dementní, že vážně zamýšlená debilita mi přijde přece jenom o kus lepší.

0 0
možnosti
JL

lainz

25. 4. 2011 11:31
Ach jo...

Přemýšlel jsem, jestli na ty nesmysly vůbec reagovat,ale někdo by vám to říci měl. Takže:

1. Být důchodcem není povolání.Je to zajištění na dobu,kdy nebudete moci (z různých důvodů (stáří, nemoc) pracovat. A je podmíněné odpracovanými lety.Důchod pobírají dokonce i lidé, kteří mají VŠ vzdělání (tedy i doktoři, IT, dokonce i politici) - tedy zatím.Důchodce není ani příživník.Je to člověk, který si důchod zasloužil odpracováním x let během života.Jednou jím budete i vy,pokud vláda důchody nezruší 2.Pokud vám práce pokladního nebo servírky připadá jako rekreace, zkuste si ji dělat.Určitě vás to bude bavit. 3.Každá práce je záslužná. Jedna více, jedna méně. To se projevuje ve výši příjmu a (i když v menší míře) i ve výši důchodu. 4. Všichni VŠ vystudovat nemohou. Někteří se musí živit i "rekreací" u pokladen, u strojů v továrnách a podobně. Někdo tu práci dělat musí.

Doufám, že vám jde to IT, protože jinak jsou Vaše představy o společnosti scestné.

0 0
možnosti
VK

egypttwo

25. 4. 2011 11:27
chlape ty si vůl

0 0
možnosti
KK

Kwak Kwakovič

25. 4. 2011 14:27
Re: chlape ty si vůl

R^

0 0
možnosti
MK

taras

25. 4. 2011 10:47
Já s článkem v podstatě souhlasím,

protože jsem vysoko školák. Tedy jsme vlastně kolegové, co ostatním přispívají na důchody. Taky ty důchodce nesnáším.

Ovšem - ve větě "Alespoň by pak lidi nemuseli poslouchat, jak si pořád na něco stěžují nebo nadávají." se Nojby trochu zacyklil. Asi proto, že má rád vyjížďky na kole.

0 0
možnosti
JC

A.C.Dupin

25. 4. 2011 11:57
Re: Já s článkem v podstatě souhlasím,

Vysoko školáku a kolik měříš cencimetrů? Jde o natolik neobvyklou chybu, že je jen málo pravděpodobné, že by se v jednom místě kyberprostoru vyskytla dvě asociální a inteligencí příliš neoplývající hovádka vyznačující se používáním stejné chyby...

0 0
možnosti
D

Dalerymple

25. 4. 2011 10:26
:)

Buď je to provokace, nebo je ten kluk úplný i*iot. Vzhledem ke gramatickým chybám se přikláním k druhé variantě. Tento blog skutečně svědčí o kvalitě českého vysokého školství! A tenhle pin*our se bude povyšovat nad "obyčejné" lidi a důchodce jen proto, že studuje vysokou školu ;)

0 0
možnosti
JC

A.C.Dupin

25. 4. 2011 11:54
Re: :)

Prosím, nevztahujte "kvalitu" ústavů jako Vysoká škola polytechnická Jihlava, Ostravská univerzita v Ostravě nebo Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí n/L na celé vysoké školství...

0 0
možnosti
PH

Petr Hauzírek

25. 4. 2011 8:06
armička

Proboha! Ty jsi takový hlupáček. To snad ani není možné, aby byl někdo takhle hloupý a zároveň studoval VŠ. Ačkoliv nyní, kdy se z univerzitního studia stávají pouze kurzy dovedností a je možné studovat takové obory jako marketing, se vlastně není čemu divit. Přál bych ti, abys jednou zmoudřel.

0 0
možnosti
ŠK

Zira-

25. 4. 2011 0:35
Parch.nte

Ty parch.nte jeden zatracený a všichni tobě podobní, kteří ti dali karmu, kdo si myslíš, že na tebe platil, když jsi čůral do plenek, učil se chodit, šel poprvé do školy, odkud brala tvoje matka peníze, když byla na mateřské, když jsi onemocněl a vyplácelo se jí OČR, aby o tebe mohla pečovat? Ti, kteří jsou dnes v důchodu, ubožáku! Ti všichni pracovali a odváděli daně, ze kterých se pak financovalo vše potřebné, aby se na svět mohlo vyloupnout něco podobného tobě, lidská zrůdo! Nic neomlouvá tvůj názor, ani tvůj věk, ani společnost, ve které žiješ. Až zase budeš mlátit do klávesnice, uvědom si laskavě, že ji vyrobily ruce nějakých "méněcenných" dělníků, abys ty na ní mohl smolit ty svoje bláboly. Že studuješ vš ti nevěřím. Ze srdce ti přeji, aby ses potýkal s neschopností najít si zaměstnání dle tvých představ a byl jsi nucen živit se rukama, aby ses naučil vážit si práce druhých. Měl bys sedět nahý a hladový, když pohrdáš prací těch, kteří tě oblékají a živí, ubožáku!

0 0
možnosti
JC

A.C.Dupin

25. 4. 2011 11:51
Re: Parch.nte

On snad i VŠ studuje, ale rozhodně to nebude škola ze zárodku české "Golden League" (UK, ČVUT, VŠCHT, VUT, MU a snad UPOL). Na méně kvalitních nebo dokonce podřadných (soukromých nebo regionálních rychlokvašných školách) je takovýchto existencí poměrně dost. Ono kdydž takový notorický clceb (navíc v případě autora blogu vyučený kuchař, který v možnost VŠ studia nedoufal) najednou dostane možnost studovat snažší cestou, začne se celkem snadno pokládat za "elitu".

0 0
možnosti
AP

brej den, pánové

25. 4. 2011 0:05
Doufám, že to dáš přečíst

i svým prarodičům...

0 0
možnosti
JC

A.C.Dupin

24. 4. 2011 22:22

Jakou vysokou školu vlastně tohle studuje? Trochu jsem si ho perlustroval a vypadá to, že jeho vysoká škola je stejná jako moje kapitánská licence - snad jen s tím rozdílem, že já jsem si na námořníka hrál naposledy někdy ve dvanácti letech;-D

0 0
možnosti
C

Célus

24. 4. 2011 20:55
Pokroucený názor na svět

Hm, tak tebe důchodci štvou? A ty jako nikdy nezestárneš? Ti

dnešní důchodci celej život tvrdě pracovali (drtivá většina) a celej život taky

odváděli daně! A těch daní bylo tolik, že v důchodovém systému jich pořád byl

dostatek, až do doby, kdy ty prachy nynější vlády rozfofrovaly!!! Fakt víc

pokroucenej názor na svět než máš ty, jsem ještě neviděl! 

0 0
možnosti
C

Célus

24. 4. 2011 20:56
Re: Pokroucený názor na svět

Kdo ti nakukal, že

práce servírky, číšníka, pokladní v hypermarketu, pekaře, popeláře atd. je

jednoduchá flákárna? Poslal bych tě, aby sis to na týden vyzkoušel, pak by se

ti možná pohled na svět srovnal do reality. On titul není všechno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4075x
Jsem Jan Neubert. Studuji VŠ obor IT a píší si blog Nojby.bloger.cz. Zajímám se o IT, internet, literaturu, filmy a nenásilné hry. Mám rád vyjížďky na kole.

Seznam rubrik