Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

HYDr.

26. 4. 2011 14:26
Negramot

Jedno slovo u tebe vystihuje vše - negramot!

Nelíbí

se mi zvyšování daní, jsem velký liberál, ale ty jsi jen pouhý ubožák! Nechodíš

do hospody? Nenakupuješ? Oni si "tito" lidé taky platí na

důchod!

0 0
možnosti
D

Draggo

26. 4. 2011 14:11
doufam, ze tohleto

vysokoskolsky titul nikdy nedostane, jinak bych se za ten svuj musel stydet. spravne by to nemelo ani projit maturitou z cestiny. :-P

0 0
možnosti
P

pafro

26. 4. 2011 13:59
Důchodci...

Pane Neuberte, jste nesmírně hloupý - svými názory a jejich exhibicí. Pro Vaši dospělost a spokojené stáří Vám přeji brzké uzdravení.

0 0
možnosti
KV

albus severus

26. 4. 2011 13:27
ach jo..

já se považuji za voličku pravice, ale ať je, či není tento článek satira, je opravdu hloupý. Teď tu budou levičáci nadávat na pravičáky, přitom je ubohé, aby se lidé takhle dělili! myslím, že pravda je někde uprostřed. Určitě rozumím, že se lidem nelíbí spoluobčané, kteří bezproblémů sedí i třeba dvacet let doma, berou za to dávky a v důchodu dostanou daleko víc, než-li třeba malý podnikatel, který neví, kam dřív skočit a nebo třeba i ta pokladní v bille. Problém je, že ti lidé nebudou nikdy pracovat (anebo načerno či si zajistí invalidní důchod-já jich znám plno) a jejich důchod se vypočítává z průměrné měsíční mzdy-dnes 24 000Kč,  ale lidé, kteří se zadluží, mají zničené zdraví (malí a střední podnikatelé) nebo jejich zaměstnanci a dnes mají sotva 8000Kč budou rádi, budou-li mít na rohlík. A o tom to je. A ne o starobních důchodcích. Já jako dvacetiletá si důchodců vážím. Každý pracující je pogtřebný pro společnost.

0 0
možnosti
LZ

košťálka

26. 4. 2011 12:52
Jestli je to ironie,

tak hodně špatná, protože ji autor evidentně neovládá. A jestli je to myšleno vážně, chraň nás všichni svatí před takovouto "inteligencí" národa a rodičům dát opožděne nářez za špatnou výchovu. A autorovi preventivně "držkovou" 3x denně a pořádnou práci alespoň brigádně ve všech odvětvích, které tak krásně shazuje a myslí si o nich, že jsou nic.Von ho ten humor přejde hodně rychle, parchantíkaRv

0 0
možnosti
SM

xbeka

26. 4. 2011 11:38
LOL

Obsah snad není potřeba komentovat, ale proboha Vás prosím už nepište!!! Tolik hrubek a stylistických hovadin v jednom řádku - to je jako kdybyste rád zpíval, ale zpíval hrozně falešně... jasně, asi rád píšete, ale nechávejte to prosím radši doma v šuplíku (jako ti nenadaní zpěváci ve sprše) a netrapte tím ostatní lidi. ;-O;-D

0 0
možnosti
SM

xbeka

26. 4. 2011 11:40
Re: LOL

navíc nemůžu nepodotknout: opravdu se svými články jen úděsně ztrapňujete ;-D;-D

0 0
možnosti

jrc

26. 4. 2011 9:47
Správný pravičák !

Nová pravicová mládež, naše pravicová budoucnost!;-€

Co je staré, je nepotřebné a je to k ničemu. Překáží to a kdo to má živit?

Každý se má postarat sám o sebe a nepřekážet nám schopným! To je ta správná pravicová politika! !!

Možná vysoké IQ, ale myšlení sotva dosahující podělaného Adolfíka Hitlera.

Tak takovým hovádkům dáváme dnes vysokoškolské tituly! ?

0 0
možnosti
L

Leonn

26. 4. 2011 9:37
Důchodci.

Chlapče,jsi primitiv.To,že dnešní důchodci jsou bývalí zaměstnanci Lídlu může napsat jen chudák,který neumí počítat.Najdi si,od kdy je tu Lídl!

Nehledě na to,že je naprosto jedno,jakou práci vykonávali,ať už jako lékař,učitel nebo na pokladně Pramenu!Mají právo na důchod.

Důchod je znakem vyspělosti společnosti.Ty jsi znakem zaostalosti,kam tato společnost padá s takovými pseudostudenty jako ty.

Tebe rodiče málo břinkali.Musí se chudáci chytat za hlavu,co vychovali za spratka.

0 0
možnosti
K

Kikilo

25. 4. 2011 23:41
práce

Bez lidí co manualně pracujou bys ty chudáčku neměl co do huby. Dám tu takový příklad ze života. Starší zkušený člověk si založil firmu. Firma skvétala a dařilo se ji. Po čase už majitel zjistil že je dost starý nato aby takovou firmu vedl a přecy jen už za svůj život udělal spousty práce a tak se rozhodl dát firmu do rukou mladých vysokoškolaků, kteří tu firmu během kraťoučkého času položili.

0 0
možnosti
T

Tankred

25. 4. 2011 21:10
Já myslím, že je to recese a autor se dobře baví.

 Spíš mě udivuje, že zde pověstná cenzura, která zasahuje za menší prohřešky nechá tenhle, byť recesistický, leč spoustu lidí zraňující blábol bez povšimnutí.

0 0
možnosti
HM

Holka midriiki

25. 4. 2011 23:56
Re: Já myslím, že je to recese a autor se dobře baví.

Cenzor nemůže číst všechno. Pokud mu nepřijde teplý bonz od Vokšaye a nebo od Vraha, nemá důvod mazat.

A tihle internetoví práskači tady zatím nejsou. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4075x
Jsem Jan Neubert. Studuji VŠ obor IT a píší si blog Nojby.bloger.cz. Zajímám se o IT, internet, literaturu, filmy a nenásilné hry. Mám rád vyjížďky na kole.

Seznam rubrik